TESTIMONI JAMU MAK DARA

Pengalaman pengguna setelah mengamalkan lebih kurang 2 minggu Jamu Mak Dara:- " Terasa segar badan dan paling terasa bahagian payudara semakin montok.Terasa makin ketat plak bila pakai bra.... . Nampak gaya nya ....tips mengampu payudara semasa minum jamu telah memberi kesan yang positif
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dah dekat seminggu lebih makan jamu mak dara nie. Me punya masalah period mmg sejak anak dara period tak regular,,, And I tgh try nak conceive for 2nd baby actually,,,but my period nie mmg tak regular, may be tu yg susah sikit la conceive,,, Bulan June, I sampai g doctor amik ubat nak betulkan period cycle, and after mkn ubat doctor baru period keluar? Last month suppose my period on 20th tapi terlepas that date pon tak period,,, doktor kata kalau tak period gak, kena amik ubat lagi,,,,leceh betul... I makan jamu nie abt 1 week, and surprisingly, period I keluar naturally,,,, I pon terkejut,,,alhamdulilah sgt,,,tak yah g doctor amik ubat induced period keluar,,,, I tak tau sebab jamu yg I makan ker, atau kebetulan ajer,,, But, selama nie punyer la susah period nak keluar, puas mkn EPO, Spirulina, at last jumpa doctor ajer senang,,, Even, my gynae pon terperanjat, sebab I mmg tunggu this month punyer period sebab nak start mkn Clomid,,,senang sikit dah keluar period nie,,,heheh Mungkin sebab jamu mak dara nie ekk?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
baru seminggu lebih makan jamu ni, thanks to corn for delivering it to me... alhamdulillah, so far leh la tertelan jamu nih, tak ler pahit cam dijangka, tapi more to pedas, sure berpeluh lepas makan jamu nih.. gie bilik air for besar like biasa, tak cam makan nr ler, tapi yg kecil memang kerap. selera makan pun kurang, tak control pun tapi rasa cam kenyang ler. nak kata kurang berat badan, tak tau lagi sebab lom timbang tapi mak ada comment yg perut i dah kurang naik bila pakai one particular jeans tu.. harap harap leh kurang 5 kgs as targetted ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
just tried!! hai,,,katt baru je start sabtu hari tu. Minum macam tu je,,,sebab dah biasa minum yang pahit2 so takdela teruk sgt cuma lepas tu kena bilas dengan airla. Tapi 2 hari pakai memang nampak perubahan pada buah epal..hehehhe..ni yang bersemangat nak teruskan...performance dengan hubby yet to confirm,,,heheheeheheeh cuma 2-3 hari ni breast dan area2 ketiak rasa sengal mcm period tu..mungkin tindakbalasnyela....Alhamdulillah saya tak panas bila makan jamu ni. Harap2 memberi kesan yang maksimum
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
My feeback pulak... frenz dah amik jamu ni almost 2 weeks..frenz makan 2 kali sehari...sekali sblm breakfast, sekali lagi sblm dinner... memula makan tu, frenz memang banyak buang angin and buang air besar... tapi perut tak de la rasa memulas2..biasa jer...skrg dah ok... badan rasa energetic...sebelum ni memanjang jer rasa letih bila abis kerja... nak layan anak2 lepas balik opis pun tak larat... lepas consume jamu ni, frenz balik rumah pun still rasa energetic... sempat aerobik 30 minit kat rumah lepas balik kerja and layan anak2 main... as for "service" for dear hubby, the feedback was superb!! hubby kata cam anak dara... rasanya i will continue consume jamu ni sbb kesan dia memang bagus.... walaupun rasa dia pahit ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hello semua, Saya dah cuba Jamu Anak Dara semalam. JAD ni wangi baunya, untuk sayalah! Tak rasa pahit lebih kepada rasa tawar. Cuma kena kacau betul2 sebelum minum & standby secawan air sebab dia serbuk, tak larut habis. Pagi tadi minum lagi sekali b4 bf, sebab nak turunkan berat badan. Effect so far : lawas buang air besar & selalu buang air kecil. Tak rasa panas, tak lapar [so senang diet] & rasa bertenaga sampai sekarang. Kalau biasa masa lunch dah mengantuk. OK, itu saje buat masa ni.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ini feedback dari sorang customer , ingin berkongsi kegembiraan tapi malu.. Lebih kurang begini lah citer nya melalui telefon :- " Memang best makan jamu mak dara ini.Saya ni memang le tak tua sangat lagi..lewat 30an.Tapi di sebabkan letih bekerja dan balik rumah ada kerja lain menanti lagi. Memang kalau dapat tidur agak tidak berapa enak jika ada gangguan di waktu malam..Memang lah satu tanggung jawab tapi di sebabkan penat...mood pun hilang entah kemana.Kesian kat suami dan saya sedar memang satu dosa jika menolak.Tetap melayan tapi dalam keadaan hanya kerana TANGGUNG JAWAB .Kalau boleh nak layan tidur aje...Kini setelah mengamalkan jamu mak dara, saya pula jadi pelik kerana saya pula ternanti-nanti .Memang jadi bersemangat kembali . Rasa begitu bertenaga.Suami memang lah gembira dengan perubahan.Dari seorang isteri yang kurang semangat jadi POWER "
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
last month after consume 1 pack tu berat turun dlm 5.5kg jer...tak lah byk, but then the best part i perasan my skin become fairer ( tak yah pakai fair n lovely pun....) n skin pun nampak cam lembut skit.......hhehehee terima kasih mak daraaaaaaa * ala2 cam iklan tummy trim :Dlagi satu ambil mak dara ni tak lah menyusahkan nak jadi jaga toilet.... tak cam NR dulu....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TESTIMONI JAMU MAK DARA Pregnant selepas makan Jamu Mak Dara....1st baby plak tu.. Mama plak yang gembira sangat..Sebelum ni dah cuba makan benda lain gak.. dan paling kelakar...bila di tanya suami....mana lagi best antara_______ dan Jamu Mak Dara ? Jawapan nya JAMU MAK DARA...... lagi POWER katanya.. Akhir nya misi utk mendapat zuriat tercapai... Mama harap beliau selamat hingga melahirkan zuriat pertama !!
Testimoni terkini...baru aje borak2 kat YM dgn member ni:- Turun berat badan dari 56 kg menjadi 51kg..makan jamu Mak Dara tak habis pun satu kotak.Mungkin kombinasi makan jamu dan berpuasa mempercepatkan penurunan ....Alhamdulillah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kiter dpt JMD dr corn 5/10...makan berbuka dengan sahur....tu pun ader 1 hari skip...tapi semalam timbang dah bergerak 1 kg... dah lama berat maintain 60kg...pakai u-zap semua pun tak turun...sekali minum JMD dia boleh turun...so sekrg ni minum JMD jer.. memula minum ngan air ..rasa nak terkeluar balik...gentel ngan madu...rasa tak lepas kat tekak...so ngan sabarnyer bancuh ngan air balik.. yg lain tak terasa sgt...cuma kentut jer slalu...kentut plak mcm org cirit bunyi nyer...kalo mlm tgh tido rasa cam pesta mercun bunyinyer...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
latest testimoni setelah 2 minggu mengamalkan JMD from customer dari puchong: "masa mula makan 54kg, sekarang dah 51kg, badan x rasa letih, selalunya lepas buka, sembahyang, ngantuk sgt2...ini sampai kul 2 pagi leh layan tv lagi... breast ada rasa pejal skett...hubungan husband & wife...entah lerr....dia tak komen apa2 pun...tapi hari2 asyik nak meleset je kat kita hahahaha"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TESTIMONI JAMU MAK DARA semalam timbang berat.. turun lak..sekarang 39kg..rasanya sebelun raya berat 42kg.. heran juga sebab makan macam biasa aje .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TESTIMONI JAMU MAK DARA Beliau ada masalah tak datang period dah 2 bulan...dah makan ubat dari doktor...tapi masih gak tak mau keluar2. Makan jamu mak dara 2 minggu.....tup2 datang gak period yang di harap2kan keluar....Memang POWER JMD......ni dia tengah lega sangat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
TESTIMONI JAMU MAK DARA ermm nak update..selepas hampir 2 minggu makan jamu ni.. lady dah dapat rasa satu lagi kesan baik selepas makan JMD... nampaknya..mmg betul kata forumer yg lain... lepas je amalkan JMD ni "semangat" tu mmg membuak jelah... pantang tersentuh terus jadi...cik abg pun sengih memanjang jela.... dia kata dia plak kena cari jamu utk lelaki...hehehe mmg superb lah JMD ni.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Testimoni dari pengguna JAMU MAK DARA Cuma makan satu kotak sahaja masa bulan puasa.... turun berat badan 5 kg. Teramat puas hati sbb kesan menakjubkan. Di samping itu...utk kebahagian suami isteri memang di akui keberkesanan nya
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
after a while fabiana follow thread JMD ni...I think it's my turn pulak to share the benefits of this jamu...I dah makan for almost 3 weeks...Nak habis dah pun...makan 2 kali sehari..kekadang je terlupa nak makan sebelah petang...Positive results that I've experienced:1) Angin memang byk keluar..Sometimes, habis je minum terus rase angin berlumba-lumba nak keluar...best!2) Memang lawas buang air both big and small. Haritu lepas jamuan hari raya, lepas lunch terus buang 2 kali...he..he...3)Masuk 3rd week ni...bebudak opis dah tegur nampak makin kurus...actually bila I timbang, berat xlah turun sgt, tapi rasenya JMD ni kemaskan badan dan cantikkan part mana yg patut..I am sure I've lost a few inches on my hips and thighs since seluar lama dah boleh pakai...Haritu beli new skirt saiz M dah muat...selalu L baru ok sebab nak lepaskan hip he..he...4)Kulit muka rase makin halus...pores macam kecik....tapi ni maybe combination I makan supplement lain gak...it helps anyway...So, my overall comment, memang puas hati..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Testimoni orang dalam pantang..hari ni hari ke 3 makan JMD......barulah lawas membuang segala kotoran , angin pun asyik keluar......suspend gak kot babypun angin, maklumlah meyusukan...tapi alhamdulillah setakat ni .ok jeBadanpun rasa lebih segar walaupun baby bangun kerap tuk menyusu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Just nak update laa kan.. Lepas makan jamu nie ramai yg puji..Ramai Kata badan dah kurus sikit... Muka pun berseri-seri.. Syok nyer..!Tang apple tue memang cun laa.. pink ajer.. hee.. hee.. malu cek...Malu tapi suka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum...Nak update nie..malam tadi balik kg aku..sampai umah kul 11 lebih gitu..balik jerk masuk bilik terus terpandang timbang,,eh..penimbang baru...tetiba mcm terus terlompat kat penimbang tu..erk..betul ke nie..tak mamai ke aku nie?? aku suruh adik aku tengok..dia pun kata 70kg..kekekkekekek...confrim..berat aku dh 70kg..turun 4kg..dulu ingat tak aku kata aku nak timbang on 31 dec..tapi sbb terghairah tengok penimbang baru terus terlupa..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
NI testimoni dari yang dikategori RATU SEMBELITjika dulu buang air besar dlm 3 hari sekali...kini setelah amalkan JMD sudah bertukar......dalam satu hari 3 X membuang...Betui2 puas hati...Lega sangat kata nya...Ringan rasa kepala!!Mula2 beli Pek Percubaan...baru2 ni terus order 1 kotak...sekian melapurkan...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nih nak bagi testimoni makan jmd masa dlm pantang baru2 nih.badan memang terasa segar jer memanjang. kulit muka pon licin jerk. yg tak tahan tu..masa dlm pantang tuh plak 'nafsu' nak tootttt tu membuak2! tapi..tahan!!!!kekekekekek...konon2 nak pantang 100 ari. x dan pon pantang 100 ari! cukup jer 50 ari...selamat!! kakakakakaka..sampai laki aku kata..'power lagi!' hehehehehe...

2 comments:

LiSa said...

saya dah sebulan makan kapsul jamu mak dara, mmg ok klu dulu blk keje mesti letih skrg dah cargas ckit.. dulu mmg xde mood klu hubby ajk bersama tp bila dah mkn jamu mak dara bersemangat la... tp satu je yg merunsingkan sy berat bdn sy x berubah cm tu je.. x turun2 cam mana nak buat plisss bg pandangan? sy dah kontrol mkn tp x brbh

Anorasyikin Abdul Aziz said...

saya bdan kururus tp mslh intim je. klu sy mkin jamu ni xkn jd kurus ke sy dr ank dara lg nk gmuk smp skg dh kwen x gmuk.keding je xde mengancam lgsg bdan sy...